Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Polar A360 Small Roze | 1 stuk

Polar A360 Small Roze | 1 stuk

*Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

Prijs

Adviesprijs: € 199,90

Jouw prijs: € 149,93

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, woensdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Fitness tracker met hartslagmeting via de pols. *

Details

Eigenschappen

Dit waterdichte horloge is de eerste in zijn soort met een ingebouwde hartslagmeter, persoonlijke trainingsbegeleiding van Polar en 24/7 activiteitsmeting. Hij heeft zelfs smartwatchfuncties, zoals smart notifications en een kleurentouchscreen.

Functies

  • Hartslagmeting via de pols: trainen op hartslag is nu nog gemakkelijker geworden: je doet je horloge iets strakker om je pols en bent klaar voor je training. Je sport altijd op de juiste intensiteit en je krijgt begeleiding om je optimale conditie en je doelen te bereiken.
  • 24/7 activiteitsmeting: je activiteit wordt 24/7 gevolgd en je krijgt praktische tips om je persoonlijke, dagelijkse doel te behalen.
  • Smart notifications met trilsignaal: verbind je A360 met je smartphone om inkomende oproepen en meldingen te ontvangen en blijf op de hoogte.
  • Stappen en afstand: door je stappen te tellen, wordt de afstand berekend die je hebt afgelegd.
  • Smart Calories: ontdek hoeveel calorieën je exact verbrand hebt. De calorieën die je verbrandt, worden berekend door je persoonlijke gegevens (gewicht, lengte, leeftijd en geslacht) te combineren met de resultaten van je dagelijkse activiteiten en hartslagtrainingen.
  • Slaap: registreert automatisch hoe lang je slaapt en hoe kwalitatief je slaap is. Bekijk je slaappatroon in de Polar Flow-app en -webservice en ontdek meer over je slaapgewoonten.

NB: dit product is beschikbaar in 3 verschillende maten: Small (130-170 mm), Medium (150-200 mm) en Large (165-225 mm).
Via deze link kun je een meethulp afdrukken: http://www.polar.com/sites/default/files/static/A360_Size-tool_A4_nl.pdf

Wil jij weten welk product van Polar het beste bij jou past? Ontdek het in onze interactieve vergelijkingstool.

Extra informatie

Polar
Bekijk alle producten van Polar
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren