Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Elmex Junior Tandpasta DUO | 2 x 75 ml PROMO

promo Pharmamarket

Elmex Junior Tandpasta DUO | 2 x 75 ml PROMO

* Alle productomschrijvingen op de website van PharmaMarket zijn gebaseerd op informatie van de producent of leverancier. Het gebruik van de producten aangeboden op deze website is strikt op eigen risico en de werking ervan is afhankelijk van persoonlijke en specifieke omstandigheden. Wij raden aan om altijd aandachtig de bijsluiter en/of verpakking te lezen voor gebruik van een product en in geval van twijfel contact op te nemen met je huisarts of apotheker. Eventuele claims die gemaakt worden, zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie voor toekomstig gebruik. PharmaMarket kan niet aansprakelijk worden gehouden voor mogelijke bijwerkingen of niet-behaalde resultaten.

Prijs

Adviesprijs: € 7,00

Jouw prijs: € 5,60

Jouw voordeel: 20% (€ 1,40)

Beschikbaarheid

Interne voorraad
Op werkdagen voor 18u00 besteld, de volgende dag in huis

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

  • Ontdekkingsprijs: - € 1,5
  • 20% korting tot en met 31 december 2017, zolang de voorraad strekt.

Tandpasta die een effectieve bescherming tegen cariës biedt tijdens de het wisselen van de tanden. *

Details

Eigenschappen

De Elmex® Junior Tandpasta is ontwikkeld door Elmex® Research en biedt een effectieve bescherming tegen cariës tijdens de het wisselen van de tanden.

  • Het hogere fluoridegehalte van Elmex® Junior tandpasta in vergelijking met tandpasta voor kinderen zorgt ervoor dat het tandglazuur harder wordt, waardoor het ook beter bestand is tegen zuren en dus ook tegen gaatjes.
  • Dankzij de werkstof aminfluoride blijft het gebit zelfs een aantal uren na het poetsen nog beschermd.
  • Deze tandpasta heeft een milde smaak die kinderen helpt om van een kindertandpasta met een laag fluoridegehalte over te stappen naar een tandpasta met een aangepast en hoger fluoridegehalte.

Extra informatie

Elmex
Bekijk alle producten van Elmex
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren

PharmaMarket