Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Bébisol Tepelhoedje Silicone | 2 stuks

Bébisol Tepelhoedje Silicone | 2 stuks

  • medipim

* Alle productomschrijvingen op de website van PharmaMarket zijn gebaseerd op informatie van de producent of leverancier. Het gebruik van de producten aangeboden op deze website is strikt op eigen risico en de werking ervan is afhankelijk van persoonlijke en specifieke omstandigheden. Wij raden aan om altijd aandachtig de bijsluiter en/of verpakking te lezen voor gebruik van een product en in geval van twijfel contact op te nemen met je huisarts of apotheker. Eventuele claims die gemaakt worden, zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie voor toekomstig gebruik. PharmaMarket kan niet aansprakelijk worden gehouden voor mogelijke bijwerkingen of niet-behaalde resultaten.

Prijs

Adviesprijs: € 10,30

Jouw prijs: € 9,27

Jouw voordeel: 10% (€ 1,03)

Beschikbaarheid

Externe voorraad
Op werkdagen voor 16u00 besteld, de volgende dag in huis

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Tepelhoedjes voor een comfortabele borstvoeding. *

Details

Eigenschappen

De tepelhoedjes van Bébisol kunnen uw tepel vervangen tijdens de borstvoeding wanneer deze overgevoelig of gescheurd is.

Gebruiksaanwijzing

  • Was voor gebruik de tepelhoedjes afzonderlijk met warm zeepwater, spoel overvloedig af en droog af met een propere doek.
  • Plaats het tepelhoedje op de tepel door het goed op de huid vast te maken.
  • Houd terwijl u borstvoeding geeft het kraagje vast en zorg ervoor dat uw baby de hele tepel goed in zijn mond neemt. Laat hem drinken op zijn eigen tempo.

 

Extra informatie

Bébisol
Bekijk alle producten van Bébisol
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren

PharmaMarket