Ontdek de nieuwe SmartWatcher Essence bij je online apotheker

We voelen ons allemaal graag veilig en het idee dat er iemand voor ons zorgt, geeft ons een gerust gevoel. En niet alleen je eigen veiligheid en gezondheid vind je belangrijk, ook die van je dierbaren ligt je na aan je hart. Maar helaas kun je er niet altijd zijn als er iets gebeurt. En zeker als je voor een ziek of een ouder gezinslid zorgt, dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk weten als er iets aan de hand is. Daarom stelt je online apotheker je graag de nieuwe SmartWatcher Essence voor, de nieuwste generatie intelligente horloges, voor de veiligheid van je dierbaren en jouw gemoedsrust!

SmartWatcher Essence, een revolutie in persoonlijke veiligheid

Waterdicht, stijlvol en altijd verbonden ... de horloges van SmartWatcher zijn een revolutie op het gebied van persoonlijke veiligheid. SmartWatcher, wereldleider op het gebied van draagbare veiligheidsoplossingen, heeft zijn nieuwste horloge, de SmartWatcher Essence, voorgesteld.

Het Essence-horloge is de perfecte oplossing voor ouderen die zich zowel thuis als onderweg veilig en verbonden willen voelen. Daarnaast is het ook de perfecte metgezel voor buitensporters, reizigers en professionals die alleen werken. Het horloge is elegant, licht en comfortabel om te dragen. Bovendien is het waterdicht, waardoor het ook geschikt is om te dragen tijdens het baden of douchen. Dat is vooral belangrijk voor oudere mensen voor wie de badkamer een gevaarlijke plaats kan zijn.

‘s Werelds meest elegante noodoproepsysteem

De SmartWatcher Essence is een mooi en elegant horloge dat ontworpen werd om zich aan te passen aan de dagelijkse activiteiten van de gebruiker en dat 24 uur per dag hulp kan bieden. Met een simpele druk op de knop kun je het automatische communicatiesysteem activeren, wordt je locatie automatisch doorgegeven en word je rechtstreeks verbonden met de 24/7-noodoproepcentrale. Dat maakt de noodoproephorloges van SmartWatcher de perfecte bondgenoot om op elk moment snel en eenvoudig om hulp te vragen.

Dankzij de geïntegreerde mobiele aansluiting en de ingebouwde luidspreker en microfoon kun je met het SmartWatcher-horloge contact opnemen met personen die jezelf hebt gekozen en vertrouwt, bijvoorbeeld een familielid, een goede vriend of een buurman. Een geavanceerd systeem geeft de locatie van je horloge nauwkeurig door in de kortst mogelijke tijd, zowel buiten als binnen in een gebouw.

Het Zwitserse design en de door SmartWatcher ontwikkelde software geven de Essence werkelijk unieke kenmerken: waterdichtheid, een langere levensduur van de batterij en een innovatieve antennetechnologie die, in combinatie met een Europese simkaart, verbinding maakt met het best beschikbare netwerk. Dat alles zorgt voor een ongekende veelzijdigheid en connectiviteit.

Bovendien biedt het Essence-horloge een verbeterde akoestische ervaring voor een luid en helder geluid, wat cruciaal is in noodsituaties, met name voor gebruikers met gehoorproblemen.

Ontdek de nieuwe SmartWatcher Essence bij je online apotheker

Unieke technologie om je pols

SmartWatcher streeft voortdurend naar verbeteringen en gebruikt de meest geavanceerde technologieën om zijn producten steeds beter te maken. De Essence-serie is het resultaat van meer dan een jaar intensief onderzoek door ontwerpers en ingenieurs en het resultaat is een echte revolutie in persoonlijke veiligheid. Voor oudere mensen betekent het horloge een unieke mogelijkheid om langer zelfstandig te blijven wonen en de dingen te kunnen blijven doen die ze leuk vinden.

Bron: SmartWatcher