Je ontbijt of brunch aan huis laten leveren heeft zo zijn voordelen.

De herfst doet weer zijn intrede. En daarbij horen lange wandelingen, gezellige avonden met vrienden en ontspannende momenten binnenskamers. En op zondagochtend? Een lekkere brunch! Alleen is de kans klein dat je na een lange werkweek zin hebt om uren aan het fornuis te staan.

Je ontbijt of brunch aan huis laten leveren heeft zo zijn voordelen. Door de levering aan huis lijkt het of je een pakje krijgt (altijd een beetje feest) én er blijft meer tijd over om te genieten. Deze adresjes bieden lekkere en gezonde kost:

Ellecuisine.be

Molly en Benedict bezielen dit jonge bedrijfje vol lekkere en verzorgde gerechtjes. Chiapudding, peer-venkelsalade met feta, huisgemaakte confituur, … Met deze gezonde en lekkere gerechtjes krijgt je brunch al gauw een luxe-gevoel. Als extraatje kan je champagne, bloemen en cava bestellen. Als de formule je bevalt, kan je hier ook gezonde high tea of hapjes voor een kinderfeestje bestellen.

Green-attitude.be

Dit oorspronkelijk Brusselse bedrijf levert intussen op verschillende plekken in Vlaanderen. Toppers zijn de soepen en ‘greenies’; kraakverse tabouleh, pasta of gerstsalades met  verse kruiden geplukt uit de eigen kruidentuin met groenten van eigen bodem. De broodjes zijn verrijkt met omega-3 en op steen gebakken.

Julieshouse.be

Suikervrije muffins, pannenkoeken, (glutenvrij) spelt- en lijnzaadbrood, biokaas, -ham en -koffie. Bij Julie start de dag toch wel heel lekker! Julie Stampaert maakt 100% ambachtelijke producten. Opgelet: Julie levert niet aan huis, maar je kan de ontbijtmanden wel op heel wat plekken in Vlaanderen ophalen.