Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Perifit | 1 stuk

Perifit | 1 stuk

*Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

*Dit is een medisch hulpmiddel. Lees aandachtig de gebruiksaanwijzing voor gebruik.

Prijs

Adviesprijs: € 179,00

Jouw prijs: € 161,10

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, woensdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Digitale sonde om de bekkenbodemspieren te trainen met toepassing voor smartphone. *

Details

Eigenschappen

Perifit is een digitale sonde om je bekkenbodem te trainen die de manier waarop vrouwen met hun bekkenbodemspieren omgaan, revolutioneert. Perifit is een vaginale sonde die bestaat uit twee sensoren en een applicatie voor smartphone (iPhone en Android) die je spelenderwijs helpt je bekkenbodemspieren te versterken, te ontspannen en te controleren. Visuele feedback, coaching, spelen, de "Game Boy" voor je bekkenbodem. Je kunt rustig thuis oefenen, wanneer je het wenst, vandaag en de komende jaren. Een investering voor je levenskwaliteit. Voor een volledig herstel van de bekkenbodem is het van groot belang om zowel de diepe als de oppervlakkige bekkenbodemspieren te trainen. Perifit is de enige sonde ter wereld die streeft naar het verstevigen van beide spierlagen van de bekkenbodem. Zichtbare en meetbare evolutie in 5D. Op maat gemaakte trainingsprogramma’s: geen verplaatsing of tijdverlies, een motiverende coach ... al spelend trainen! Krijg de resultaten die je wenst met Perifit (medisch hulpmiddel gecertificeerd door de EU (CE-klasse 1) en goedgekeurd door de FDA).

  • Postnataal: na de bevalling proberen we de bekkenbodemspieren even sterk te maken als voorheen. De zwangerschap en de bevalling zorgen voor een verzwakte bekkenbodem. Bekkenbodemtraining voorkomt urineverlies en versterkt je intieme welzijn. Voor die redenen werd de Perifit ontwikkeld.
  • Na de menopauze: iedereen wil zich gezond voelen. Niettemin kan de menopauze voor een zwakkere bekkenbodem zorgen, waardoor er urineverlies kan optreden. Je kunt urineverlies tegengaan en je intieme welzijn verbeteren door je bekkenbodemspieren te trainen. Voor die redenen werd de Perifit ontwikkeld.

Aanbevelingen

  • Een afspraak bij je gespecialiseerde kinesitherapeut is zeker gewenst alvorens te starten.
  • Een goede uitleg over de werking van het bekkenbodem en de bewustwording ervan zijn zeer belangrijk.

Inhoud

Perifit, toepassing iOS en Android, discrete en anonieme verpakking.

Extra informatie

Video Bekijk video
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren