Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Ruilen en retourneren

Bestellingen kunnen binnen een termijn van 14 kalenderdagen na de ontvangst ervan worden teruggestuurd. Geneesmiddelen en medische hulpmiddelen kunnen wij echter om wettelijke redenen niet terugnemen (behalve in geval van gebreken).

Zou je bestelling om gelijk welke reden niet voldoen aan je verwachtingen, neem dan contact op met PharmaMarket. De kosten en de verantwoordelijkheid voor het terugzenden zijn volledig te uwen laste. Lees daarom ook eerst onze Algemene Voorwaarden, artikel 9.

Mocht je een verkeerd product of een onvolledig pakket ontvangen of een product dat je eigenlijk niet hebt besteld, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Zorg dat je je bestelnummer bij de hand hebt. We zetten onze fout dan zo snel mogelijk recht.

Mocht je bestelling beschadigd aankomen, raden wij je aan het pakket niet in ontvangst te nemen. Meld dit ook zo aan de koerier. Eventueel laat je het zo noteren. Doe dit ook als je pakket in een afhaalpunt werd afgeleverd. Contacteer PharmaMarket zo snel mogelijk. Mocht je ons ook enkele foto's kunnen bezorgen van je pakket, zal dit ons zeker verder helpen om het probleem snel op te lossen.

Als jouw pakket helemaal niet wordt geleverd en er is ook geen enkele vorm van kennisgeving van onze koerierdienst, dien je zeker ook contact met ons op te nemen via ons contactformulier of telefonisch op +31 40 218 30 55.

Download het modelformulier voor herroeping.