Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Vitry Bittere Nagellak | 10 ml

Vitry Bittere Nagellak | 10 ml

* Alle productomschrijvingen op de website van PharmaMarket zijn gebaseerd op informatie van de producent of leverancier. Het gebruik van de producten aangeboden op deze website is strikt op eigen risico en de werking ervan is afhankelijk van persoonlijke en specifieke omstandigheden. Wij raden aan om altijd aandachtig de bijsluiter en/of verpakking te lezen voor gebruik van een product en in geval van twijfel contact op te nemen met je huisarts of apotheker. Eventuele claims die gemaakt worden, zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie voor toekomstig gebruik. PharmaMarket kan niet aansprakelijk worden gehouden voor mogelijke bijwerkingen of niet-behaalde resultaten.

Prijs

Adviesprijs: € 9,50

Jouw prijs: € 8,55

Jouw voordeel: 10% (€ 0,95)

Beschikbaarheid

Te bestellen
Binnen enkele dagen in huis

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Bittere nagellak tegen nagelbijten. *

Details

Eigenschappen

Deze nagellak tegen nagelbijten heeft een bittere smaak en is bestand tegen water. De nagellak is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar.

Gebruiksaanwijzing

  • Breng 1 of 2 laagjes Bittere Nagellak aan.
  • Om de 2 dagen herhalen.
  • Mag op de natuurlijke nagels of bovenop de nagellak aangebracht worden.

Ingrediënten

Ethyl acetate, butyl acetate, cellulose acetate butyrate, isopropyl alcohol, phtalic anhydride/trimelitic anhydride/glycols copolymer, acetyl tributyl citrate, acrylates copolymer, denatonium benzoate, CI 15850.

Extra informatie

Vitry
Bekijk alle producten van Vitry
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren

PharmaMarket