Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Eubos Wasemulsie Navulling (zonder Parfum) | 400 ml

Eubos Wasemulsie Navulling (zonder Parfum) | 400 ml

*Alle omschrijvingen op de website van PharmaMarket zijn gebaseerd op informatie van de producent of leverancier. Wij raden aan om altijd aandachtig de gebruiksaanwijzing/verpakking te lezen voor gebruik van een product.

Prijs

Adviesprijs: € 9,50

Jouw prijs: € 8,55

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, donderdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Reinigingsgel voor een dagelijkse zachte verzorging van het hele lichaam. *

Details

Eigenschappen

Reinigingsgel voor een dagelijkse zachte verzorging van het hele lichaam die reinigt op een grondige, maar zachte manier. EUBOS LIQUID bevat geen alkalische zeep en heeft een fysiologische pH. De wasemulsie kan dus ook op doktersadvies gebruikt worden voor huidprobleem, zoals eczeem. Problemen die ontstaan bij gebruik van een alkalische zeep (huidirritaties, dilatatie van de huid enz.) kunnen zich bij dit product dus niet voordoen.

  • Voor de normale tot vette huid en voor de onzuivere en acnehuid.
  • Zachte reinigende bestanddelen voor een effeciënte reiniging.
  • Zonder parfum, zonder parabenen.
  • Fysioloische pH.

Actieve bestanddelen

De reinigende actieve bestanddelen van EUBOS LIQUID bestaan uit de zachte combinatie laurylethersulfaat en amfoacetaat van 6%. Uit fysiologische tests is gebleken dat dit product de lichaamshuid op een grondige manier reinigt zonder haar zachtheid aan te tasten. De huideigen hydraterende stoffen (Na-PCA = natriumpidolaat) en de allantoïne helpen bovendien huiduitdroging of -irritatie voorkomen.

Aanbevelingen

  • Bij de behandeling van huidaandoeningen wordt EUBOS LIQUID in het bijzonder aangeraden voor het reinigen van de huid vóór het aanbrengen van een genezende crème of zalf en bij een algemene zeepintolerantie.
  • Omdat het product geen laagje achterlaat op de huid en de vetten aan de oppervlakte van de huid grotendeels verwijderd worden na het reinigen van de huid met EUBOS LIQUID, wordt een genezende crème of zalf extra goed opgenomen.

Extra informatie

Eubos
Bekijk alle producten van Eubos
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren