Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

6D Sports Nutrition Recovery Shake Vanilla | 1 kg

promo Pharmamarket

6D Sports Nutrition Recovery Shake Vanilla | 1 kg

Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

Prijs

Prijs: € 25,00

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, dinsdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

  • + Energy Gel (40 ml) bij aankoop vanaf € 20 aan 6D Sports Nutrition. Tot en met 31 januari 2019! Zolang de voorraad strekt.

Recuperatiedrank om de koolhydraatreserves in de spier en de lever aan te vullen. *

Details

Eigenschappen

Na een intensieve training of wedstrijd moeten de koolhydraatreserves in de spier en de lever aangevuld worden. Tegelijk heeft het lichaam nood aan aminozuren om spierherstel via eiwitsynthese te kunnen realiseren. De winst die je via training kan realiseren ("trainingsadaptatie") wordt immers in belangrijke mate bepaald door de capaciteit om na training nieuwe eiwitten op te bouwen.

  • Uitermate geschikt voor alle sporters die naast optimaal spierherstel, ook op korte termijn het verlies aan vocht, elektrolyten en suikers weer moeten aanvullen.
  • Kan sporen van gluten, ei, aardnoten en verschillende soorten noten en zaden bevatten.

Actieve bestanddelen

  • Wat betreft de aanvulling van de koolhydraatreserves: een combinatie van glucose en fructose (bv. tafelsuiker) vult het spierglycogeen na inspanning even snel weer aan dan wanneer men enkel glucose inneemt. Omdat die suikercombinatie wel het leverglycogeen sneller aanvult en de incidentie van maag-darmklachten vermindert, bestaat de 6d Recovery Shake uit een mix van maltodextrine, sucrose en fructose in plaats van enkel glucose en/of maltodextrine.
  • Verder zorgt de combinatie van voldoende koolhydraten en ± 30 g (= 0,4 g/kg LG) snel opneembare weiproteïnen voor een snellere heraanvulling van het spierglycogeen. Bovendien maximaliseert deze eiwitdosis, die tevens 3 g leucine bevat, de synthese van nieuwe spiereiwitten. Omwille van die redenen komen de eiwitten in de 6d Recovery Shake enkel uit snel opneembaar weiproteïne-isolaat dat van nature rijk is aan leucine.
  • Ook de aanvulling van de vocht- en elektrolytenreserves is van essentieel belang in het herstelproces na inspanning. Dankzij zijn hoge zoutconcentratie (1200 mg natrium per liter) stimuleert de 6d Recovery Shake het dorstgevoel, waardoor de vochtinname wordt gestimuleerd. Bovendien moeten sporters door de toevoeging van natrium minder snel weer plassen, waardoor het lichaam meer van het gedronken vocht kan vasthouden en de rehydratatie dus gestimuleerd wordt.
  • Tot slot is de 6d Recovery Shake verrijkt met L-carnitine onder de vorm van Carnipure®. 6d Recovery Sshake bevat immers een hoge dosis koolhydraten, wat op zijn beurt dan weer een goed opname van L-carnitine in de spieren garandeert.

Gebruiksaanwijzing

  • Meng 100 g (= 3 schepjes) poeder in 300 ml water.
  • In te nemen meteen na een intensieve training of wedstrijd.

Ingrediënten

Weiproteïne-isolaat (bevat melk) [weiproteïne-isolaat (bevat melk), emulgator: sojalecithine]; maltodextrine; sucrose; fructose; L-carnitine-L-tartraat; natuurlijke smaakstoffen; trinatriumcitraat; kaliumchloride; trimagnesiumcitraat; kleurstof: bietenrood; antiklontermiddel: siliciumdioxide.

Extra informatie

6D Sports Nutrition
Bekijk alle producten van 6D Sports Nutrition
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren