Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

SportsControl Leucine Boost 6700 mg | 120 tabletten

SportsControl Leucine Boost 6700 mg | 120 tabletten

  • medipim

Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

Prijs

Adviesprijs: € 50,82

Jouw prijs: € 45,74

Jouw voordeel: 10% (€ 5,08)

Beschikbaarheid

Momenteel niet beschikbaar
Advies

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Voedingssupplement dat de recuperatie na fysieke inspanningen bevordert. *

Details

Eigenschappen

De progressie in een trainingsproces hangt niet alleen af van de kwaliteit van de training zelf, maar ook van de kwaliteit van de recuperatie tussen de trainingssessies. Het hormoon insuline stimuleert zowel de glycogeenopbouw als de eiwitsynthese in de spiercellen, en speelt aldus een sleutelrol in het recuperatieproces. Inname van leucine samen met een hoge dosis koolhydraten en eiwitten stimuleert in belangrijke mate de vrijzetting van insuline door de alvleesklier. Eén tablet SportsControl Leucine-Boost levert in totaal méér dan 1 gram vertakte aminozuren of anders genoemd BCAA's, waarvan 833 mg leucine, 142 mg isoleucine en 142 mg valine.

  • Stimuleert de recuperatie na inspanning.
  • Stimuleert de spieropbouw.
  • Hoog gedoseerde essentiële aminozuren: per tablet 833 mg L-leucine, 142 mg L-isoleucine en 142 mg L-valine.
  • Met suikers.

Gebruiksaanwijzing

Inname van een hoge dosis (5 à 10 tabletten) SportsControl Leucine-Boost na inspanning, in combinatie met SportsControl Recovery of SportsControl Recup Gold, of zelfs een gewone maaltijd met voldoende koolhydraten (bvb. pasta, rijst) en eiwitten (vlees of vis) kan aldus de recuperatie stimuleren en bereidt het lichaam beter voor op een volgende trainingssessie, dat alles in functie van een hoger trainingsrendement.

Ingrediënten

L-Leucine, dextrose, vulstof: microkristallijne cellulose, L-isoleucine, L-valine, antiklontermiddel: magnesiumstearaat.

Extra informatie

SportsControl
Bekijk alle producten van SportsControl
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren